TILLSATT. Köksmästartjänsten du så länge väntat på är nu ledig

Tjänst är nu tillsatt. 

Till vackert belägna Vår Gård i Saltsjöbaden letar vi på Four Service nu efter en rutinerad köksmästare som är redo att ta över rodret i köket på den konferensanläggning som nyligen mottog Svenska mötespriset 2017 för sina kvalitativa konferenslösningar.

Det är här du kommer verka som ledare, i en miljö med fokus på kunskap, passion och fint utvalda råvaror som speglar rådande säsong. Du kommer leda en brigad av kockar och kallskänkor som alla ges utrymme att skapa efter eget huvud och som ska uppmuntras till att kontinuerligt lära sig mer.

Inne i bageriet och konditoriet arbetar flera som vunnit prestigefyllda priser inom sina respektive discipliner.

Du ska känna dig mogen och trygg i din roll som köksmästare med allt vad det innebär gällande personalansvar, köksekonomi  samt produktutveckling och ansvar för den dagliga driften. Att du ska ha ett brinnande mat- och branschintresse där du hänger med och snappar upp det senaste (helst strax innan det sker) är något vi tar för givet. Samma sak med att du är kreativ och smaksäker och har dokumenterad erfarenhet av liknande roller som denna vi nu rekryterar.

Då Vår Gård är inne i en expansiv fas letar vi efter dig som gillar utvecklings- och förändringsarbete och har förmågan att entusiasmera dina kollegor till att jobba med nya koncept och få alla att dra åt samma håll när det blåser nya vindar.

Vidare ska du vara fantasifull och vilja arbeta utanför de traditionella ramarna. All matlagning behöver kanske inte nödvändigtvis ske i köket? T.ex. bryggan i Baggensfjärden, gräsmattan mellan husen och den stenlagda vägen mot entrén ska du kunna se som berednings- och serveringsytor.

Tjänsten är en heltidstjänst med rullande schema där tonvikten ligger på vardagar men som alltid kan köksmästaren komma att behövas på plats någon helg då och då. Du som köksmästare ansvarar för ditt eget schema men förväntas vara på plats när så krävs och alltid ansvara för att bemanningen i köket är i linje med bokningsläget.

Det finns så mycket mer att berätta om denna tjänst men det spar vi tills vi ses på en första intervju, ok? Sök redan idag så du inte missar denna möjlighet att låta Vår Gård bli din gård! Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt.

Maila din ansökan till jobba@fourservice.se märkt med ”Vår Gård”

 

Om Four Service AB

Vi var först ut på marknaden när vi startade 1989. Idag, 29 år senare är vi en av Sveriges mest kompletta och välorganiserade samarbetspartner för personaluthyrning, chefsrekrytering  inom hotell- och restaurangbranschen.

Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 01. Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp. På grund av det höga antalet ansökningar svarar vi ej på mail. Är du rätt person för denna tjänst ringer vi upp dig.

Varmt välkommen med din ansökan!!