Längre perioder

Istället för någon annan, eller säsongsarbete
Ibland blir någon borta en längre period, vilket snabbt kräver en ersättare. Kanske att din ordinarie kock kommer hem från utlandssemestern med några spännande myggbett? Servisen bröt armen när hon testade barnens skateboard? Vi ordnar fram ersättaren du behöver.

Andra gånger kan behovet vara tillfälligt men längre, till exempel vid säsongsarbete. En av våra kunder behövde till exempel matlagning till en teveproduktion några månader, långt ute i skogen. Du kanske driver en sommarrestaurang i skärgården, men vill inte anställa någon på heltid? Då kan lösningen vara att hyra in ett av våra proffs för några veckor eller månader.

Vi försöker alltid lösa det så att du har samma medarbetare under hela perioden.

Rätt person för långa uppdrag
Vid längre uppdrag är det ännu viktigare att vi hittar en person som passar in, och fungerar både för uppdraget och med de andra i ditt team. Först hälsar vi på hos dig, och gör en arbetsplats-, krav- och nulägesanalys. Vi lägger extra tid och kraft på att kartlägga dina behov, krav, önskemål och önskningar, som vi sedan matchar när vi söker kandidater till uppdraget. Om det mot förmodan bara skulle bli nästan rätt, så hjälper vi dig att hitta ett alternativ, och gör ett byte.

Vi gillar enkelhet
Vi tycker om att göra livet så enkelt som möjligt, både för dig och oss. Därför ingår allt som är personrelaterat (lön, sociala avgifter, skatter, försäkringar) liksom vår service (bokning, ändringar, support, uppföljning, fakturering) i våra timpriser. Som kund betalar du inte några fasta avgifter för att få tillgång till vår bokningsservice och personalpool med flera hundra noga utvalda köks- och serviceproffs.

Alltid, eller bara ibland
Flera av våra kunder låter vår personal bli ersättningen för sin egen personalpool, då de inser vad de kan spara i arbete, administration, och pengar. Onödiga fasta kostnader belastar resultatet; med personal från Four Service får du rörliga kostnader = du betalar bara för personalen när du behöver förstärkning, inte annars. Färre timmar i telefon på kontoret, mer tid i produktion och för gästerna, helt enkelt. Andra använder oss som komplement till sin egen extrapersonal. Snabbt, enkelt, tryggt. Ekonomiskt.

Stort utbud av köks- och serviceproffs
Vi har en lång rad yrkeskategorier att välja bland, allt från våra mest rutinerade proffs som kan gå in och ta en ledarroll eller någon annan ansvarsbefattning, till de som ännu inte har så många års erfarenhet men har mycket energi och vilja.

Kontakta vår bokning på 08-578 578 00, eller e-posta till info@fourservice.se för aktuella timpriser (offert vid större eller längre uppdrag). Har du återkommande behov av personal? Kontakta oss, så träffas vi och går vi igenom dina behov, krav och önskemål; vi ger dig skräddarsydda lösningar.