Mat i luckan! Hallå…hallå…hallå?

Nu har det smällt till rejält på serveringsfronten hos oss! Från våra nöjda kunder så bildas det snabbt ringar på vattnet vilket gör att fler får höra talas om vår kompetenta serveringspersonal och vill ha deras hjälp. Därför behöver vi nu fylla på staben med positiv och duktig personal för vår- och sommarsäsongen. Vi söker…

Läs mer

Vi skapar kandidatbank.

Vi söker kockar och köksmästare som inte vill byta jobb just nu! Men som är nyfikna på vad det finns för erbjudande där ute. Med våra 29 år av bemanning och rekrytering till hotell- och restaurangbranschen vet vi att nytt år betyder nya möjligheter till nya spännande anställningar. Därför vill vi komma i kontakt med…

Läs mer

Kock som vill ha ett tryggt och utvecklande jobb 2018?

Kom till oss….. Four Service är familjeföretaget med de stora, roliga kunderna. Just nu söker vi efter två självständiga kockar/kallskänkor till våra uppdragsgivare i Stockholm. Du bör ha erfarenhet som á la carte-kock, och/eller kurs- och konferenskock. Ni kanske rent av är ett team som jobbat tillsammans, eller vill jobba ihop nu med samma arbetsgivare?…

Läs mer

Winter is coming

Halva november har passerat, kylan smyger sig sakta men säkert på och i veckan föll de första snöflingorna över ett lila Globen. Men uppe på 18e våningen håller vi oss varma och sysselsatta. Kunder ringer in, vi ringer vår personal och behoven löser sig. Nu när vintern snart är här betyder det i vår bransch…

Läs mer

Dessertmästarna!

Bakom denna dörr i ett industriområde i Spånga spelades tv-programmet Dessertmästarna nyligen in. På plats där inne fanns förutom tävlanden, jury och produktionspersonal även Rickard från Four Service. Rickards roll under de långa och intensiva inspelningsdagarna var att hålla allt material till inspelningsköket rent och redo att synas i bild. Tack till Elk Productions för…

Läs mer

Brödtext som rubrik

Under två kvällar nu innan påskhelgen befinner sig ett gäng av Four Service finest  i Martin och Serveras utbildningslokaler i Årsta för att lära sig mer om bakning av surdegsbröd. Detta under ledning av norra Europas mest kunnige inom området, Sebastién Boudet. Sebastién är bagaren och konditorn som drivit en surdegsbrödsrevolution i Sverige sedan han flyttade…

Läs mer

B.B.B

Det brukar ju sägas att varje bra personalmöte avslutas med en omgång bowling hos grannen. (?) Traditionalister som vi är så åkte vi därför i samlad trupp ned till Tolv Stockholm efter årets första personalmöte här på 18:e våningen för hamburgermiddag och bowling. Stämningen i gänget var som alltid uppsluppen och hjärtlig när kollegor som…

Läs mer