Sommartider HEJ HEJ!

Allt snurrar på som vanligt här på kontoret nu under sommaren förutom lite ändrade öppettider. Under v.29 och 30 är kontoret bemannat mellan 08.00 – 16.00, övriga tider finns vi alltid på jourtelefonen 070-796 01 40. Som vanligt alltid tillgängliga och alltid uppkopplade alltså. Trevlig sommar!

Läs mer

Vi har en plats för dig!

Vi söker till vårt kontor en ny medarbetare,  en bokare/innesäljare med det lilla extra. En person som har förmågan att få våra kunder att känna sig lugna och trygga i samma ögonblick vi svarar i luren. En person som är lösningsorienterad, som hela tiden ser möjligheter att hjälpa våra kunder och ge den bästa servicen, ringa till våra fantastiska medarbetare och boka…

Läs mer

Dessertmästarna!

Bakom denna dörr i ett industriområde i Spånga spelades tv-programmet Dessertmästarna nyligen in. På plats där inne fanns förutom tävlanden, jury och produktionspersonal även Rickard från Four Service. Rickards roll under de långa och intensiva inspelningsdagarna var att hålla allt material till inspelningsköket rent och redo att synas i bild. Tack till Elk Productions för…

Läs mer

Brödtext som rubrik

Under två kvällar nu innan påskhelgen befinner sig ett gäng av Four Service finest  i Martin och Serveras utbildningslokaler i Årsta för att lära sig mer om bakning av surdegsbröd. Detta under ledning av norra Europas mest kunnige inom området, Sebastién Boudet. Sebastién är bagaren och konditorn som drivit en surdegsbrödsrevolution i Sverige sedan han flyttade…

Läs mer

B.B.B

Det brukar ju sägas att varje bra personalmöte avslutas med en omgång bowling hos grannen. (?) Traditionalister som vi är så åkte vi därför i samlad trupp ned till Tolv Stockholm efter årets första personalmöte här på 18:e våningen för hamburgermiddag och bowling. Stämningen i gänget var som alltid uppsluppen och hjärtlig när kollegor som…

Läs mer

Sylvass kompetensutveckling

Vi på Four Service har en riktigt skarp relation med gänget på Japanese Knife Company i Stockholm. Sedan ett år tillbaka låter vi Pigge Hall utbilda våra matlagare i konsten att slipa sina knivar och saxar enligt japansk standard på s k “whetstones”. En bättre lärare än Pigge är svår att hitta, då han är den…

Läs mer

Ren och skär kunskap

Vi försöker alltid möta våra kunders krav och önskemål vad gäller kompetens och specialkunskap så att vår bemanningspersonal ligger i fas med (eller över) kundföretagets egen anställda. Detta vad gäller kompetensutveckling och vidareutbildning. Därför håller vi obligatoriska grundkurser inom ämnet Livsmedelshygien för alla våra köks- och restaurangbiträden samt diskare. Denna personalgrupp saknar ofta den formella restaurangutbildning där…

Läs mer