Knivig situation

I måndags träffades 10 av våra allra skarpaste matlagare på Japanese Knife Company vid Odenplan för en eggande kurs i konsten att slippa knivar på whetstones. Kursledare var som alltid när vi är hos vår samarbetspartner JKC Pigge Hall (som är den andre västerlänningen i historien som diplomerats i Japan inom traditionell knivslipning – wow!)…

Läs mer

(TILLSATT)/ Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation

I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen. Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som…

Läs mer

(TILLSATT)/ Vi söker en hovmästare som vill hamna högst upp!

En av våra kunder ända uppe i lappländska fjällen behöver förstärkning i matsalen av en duktig och yrkesvan hovmästare med start från så fort som möjligt och två månader framåt. Arbetet är förlagt till ett välbesökt turisthotell med gäster från hela världen och med bländande vackra omgivningar. På restaurangen serveras frukost och lunch från buffé…

Läs mer

(TILLSATT)/ Vi har en stol ledig på kontoret till ett restaurangproffs!

Vi söker nu till vårt kontor en ny färgstark medarbetare. En bokare/innesäljare med det lilla extra. En person som har förmågan att få våra kunder (restauranger/hotell/kurs-konferensgårdar m.fl.) att känna sig lugna och trygga i samma ögonblick som vi svarar i telefon och tar emot deras order. Du är en person som är lösningsorienterad, som hela tiden ser möjligheter att hjälpa våra kunder samt…

Läs mer

(TILLSATT)/ Vi söker en restaurangstjärna till Hamra Konferens på Hamra Gård i Tumba

Till DeLavals interna konferens- och restaurangverksamhet på Hamra Gård utanför Tumba söker vi nu en ny medarbetare för en fast anställning på heltid. Tjänsten är en riktigt höjdarblandning av alla inom restaurang förekommande sysslor; du ska kunna stötta kocken i köket, du ska kunna hålla kassan under lunchen, du ska packa i ordning och leverera…

Läs mer

Personalträff med glöd.

Igår bjöd vi in till en fest för alla medarbetare för att markera starten för en ny säsong nu när semestrarna är över. En mycket lyckad tillställning med mycket skratt, bra snack, kära återseende och gott italienskt öl och vin. Dessutom ruggigt bra käk som våra vänner på Krubberiet stod för denna kväll, Artur var…

Läs mer

Midsommar!

Imorgon är det midsommarafton, tyvärr verkar inte vädret bli som de flesta kanske har önskat. Men vad gör det om sällskapet är fint och maten är god? På tal om fint folk och god mat: många i vår fantastiska personalgrupp kommer arbeta hela midsommarhelgen i kök och matsalar runt om i hela landet. För dem…

Läs mer

Vilket drag!

Nu är det verkligen högsäsong på alla sätt och vis! Telefonerna ringer in och ut större delen av dygnet, rekryteringsintervjuer och kundaktiviteter avlöser varandra. Med andra ord precis som vi vill ha det, full fart framåt! Vi är lyckligt lottade med så många trogna och hårt arbetande medarbetare som nu verkligen ger järnet morgon, dag,…

Läs mer