Rykande het och kraftigt rabatterad prislista för sommarsäsongen!

Under rådande läge i samhället i allmänhet och restaurangbranschen i synnerhet har vi valt att ta fram en tillfällig, kraftigt rabatterad, prislista för perioden maj-augusti.

Vi vill stötta våra kundföretag genom att erbjuda flexibla personallösningar med rörliga låga kostnader, samtidigt som vi vill stötta våra anställda genom att kunna erbjuda dem spännande och utvecklande uppdrag i sommar.

Vi har satt ett enhetligt grundpris om 279:-/h på samtliga tjänster i vår katalog med undantag för tjänsterna diskare och köks/restaurangbiträde. Där tar vi fram ett unikt pris till dig som kund beroende på om du bokar i kombination med en annan tjänst i listan eller ej.

Nedan ser du några exempel på de kvalitétjänster vi kan erbjuda i sommar:

1:e kock / Kock 279:-/h
Svensktalande, självgående matlagare med kunskap och erfarenhet från de flesta olika sorters kök. Alla med minst 5 års erfarenhet och de allra flesta med minst det tredubbla. Flexibla och kan dansa mellan det varma och kalla köket utan problem. Beskriv ditt behov så tar vi fram den person som passar bäst för just din drift.

Kallskänka 279:-/h
Svensktalande, självgående matlagare med kunskap och erfarenhet från det kalla köket. Alla med minst 5 års erfarenhet och de allra flesta med minst det tredubbla. Flexibla och kan dansa mellan det kalla och varma köket utan problem. Beskriv ditt behov så tar vi fram den person som passar bäst för just din drift.

Köksmästare 279:-/h
Svensktalande, självgående arbetsledare med kunskap och erfarenhet från de flesta olika sorters kök. Alla med minst 5 års erfarenhet i arbetsledande befattning. Flexibla och med vana från både det varma och kalla köket. Beskriv ditt behov så tar vi fram den person som passar bäst för just din drift.

Pizzabagare 279:-/h
Svensktalande, självgående och med vana från högt tempo framför pizzaugnen. Våra pizzabagare är alltid flexibla och hjälper gärna till i båda varm- och kallkök om det är lugnt på deras station för stunden.

Bartender 279:-/h
Vårt gäng av bartenders är svensktalande och förutom att vara kunniga inom sitt produktområde så är det proffs på det här förstklassig gästkontakt. Berätta för oss ditt barkoncept – så tar vi fram en person som passar som isen i glaset!

Serveringspersonal 279:-/h
Svensktalande och erfarna med mångårig vana från både buffé-, tallriks- och a la carteservering. De allra flesta i vår stab behärskar dessutom klassisk fatservering. Beskriv ditt behov i matsalen så tar vi fram ett serviceproffs som kommer förgylla gästupplevelsen hos dig.

Diskare och biträden :-/h
Våra diskare och biträden är svensktalande med mångårig vana från maskinparken i diskrummet samt erfarenhet ifrån att stötta övriga funktioner med diverse sysslor före, under och efter service, både i kök och matsal. Samtliga i denna kategori kommer dessutom med en grundkurs i livsmedelshygien i ryggsäcken. Här tar vi fram ett unikt pris till dig som kund beroende på om du bokar i kombination med en annan tjänst i listan eller ej.

Slå en signal på 08-578 578 00 eller maila oss på order@fourservice.se så tar vi det därifrån.

Vi ses i sommar! 🙂