Sugen på att jobba julbordssäsong? Då är du vår nya servitör!!

Vi söker nu ett flertal servitörer/servitriser som vill arbeta mycket. Som servis hos Four Service kommer du att jobba med de viktigaste personerna ute hos våra kunder – gästerna. Du är en stresstålig lagspelare som vill ge service i världsklass. Du trivs i att jobba i högt tempo, kan ta egna initiativ och har öga för detalj.

Det krävs att du har:

  • Erfarenhet från servicebranschen.
  • Goda kunskaper inom mat och dryck och brinner för ditt yrke.
  • Bil & körkort är ett plus, men inget krav.

Vi samarbetar med många olika festvåningar, cateringfirmor, hotell, båtar, kurs- & konferensgårdar samt restauranger inom Storstockholm. Som en i Four Service teamet krävs det att du är flexibel, redo för akuta uppdrag och har stor respekt för tider.

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989.
Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.

Epost: jobba@fourservice.se 

Varmt välkommen med din ansökan!