Vi har en plats för dig!

Vi söker till vårt kontor en ny medarbetare,  en bokare/innesäljare med det lilla extra. En person som har förmågan att få våra kunder att känna sig lugna och trygga i samma ögonblick vi svarar i luren. En person som är lösningsorienterad, som hela tiden ser möjligheter att hjälpa våra kunder och ge den bästa servicen, ringa till våra fantastiska medarbetare och boka ut dem på jobb. Tidig morgon som sen kväll.

Du måste ha hög social kompetens med förmågan att lyssna och höra vad restaurangerna vill ha när dem ringer in akut klockan 07.00 och behöver boka en kock eller vid större evenemang på en bankett. Du ska själv vara kunnig i att “läsa av” människor prata med personal och boka in dem på jobb. Du kommer att jobba tillsammans i ett kul gäng med högt i tak. Du kommer att vara lite spindeln i nätet. Van vid stress, vid stressade restaurangchefer som ringer för att dem själva har sjukdom i sin arbetsgrupp. Du ska ha arbetat som servis, kock eller i bar, detta för att kunna rycka ut om det händer något.

Goda kunskaper i svenska, engelska, i såväl tal som skrift.

Tjänsten är rullande schema och arbetet fördelat mellan dag och kvällstid, vi förutsätter att du är stark och trygg i dig själv och kan arbeta självständigt. Glad person med fingertoppskänsla för service.

Detta är en heltidstjänst på schema och ett pappavikariat i första hand. Kan bli en egen tjänst.

Körkort är ett måste och egen bil ett plus.

Skicka din ansökan redan i dag!

Om Four Service:
Vi var först ut på marknaden när vi startade 1989. Idag, 28 år senare är vi en av
Sveriges mest kompletta och välorganiserade samarbetspartner för
personaluthyrning, chefsrekrytering och verksamhetskonsultering inom
hotell- och restaurangbranschen.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till: jobba@fourservice.se