Vi söker kockar för fasta anställningar!

Ingenting, ingenting, ingenting och sen allt på en gång! De senaste 14 månaderna har verkligen bjudit på en berg- och dalbanetur men nu känner vi att det äntligen är dags att peta in högsta växeln igen och stanna på den.

Därför behöver vi nu dig, du som vill kliva på en fast anställning som bemanningskock. Våra kunder finns inom krog, konferens, café, catering och skola så ju bredare erfarenhet du har – desto bättre.

De kockjobben som ligger inne nu för sommaren är av säsongskaraktär runt om i Sverige och sedan till hösten återgår vi till att hjälpa våra kunder runt om i Stockholmsområdet.
Som bemanningskock kommer du i vissa perioder hoppa runt mellan en rad olika kök och i andra perioder hamna på långvikariat på ett och samma ställe. Flexibilitet och förmåga att anpassa sig efter olika situationer är därför egenskaper vi värdesätter högt hos våra medarbetare.

Vi söker både dig som är ny i branschen och dig som är etablerad sedan länge i köksmiljön.

Låter detta som något du vill prata vidare om? Skicka då in din CV och/eller ett personligt brev så hör vi av oss och bokar upp en intervju här hos oss på Arenavägen vid Globen. Maila till jobba@fourservice.se, har du några frågor kan du ringa oss på 08-578 578 00.
Vi ser fram emot att få träffa dig!