Är du hovmästare eller bankettchef och redo för en ny utmaning?

Vi söker nu dig som är en trygg, lugn och lösningsorienterad lagspelare med lång och bred erfarenhet från restaurangbranschen. Egen praktisk vana från olika områden som kök, disk eller servering är liksom erfarenhet av försäljning/bokning och tidigare chefsbefattning/-ar inom restaurang meriterande.

Din uppgift blir att delta vid rekrytering och utbildning av medarbetare samt att vid samtal med kunder kunna läsa av uttalade behov och outtalade önskemål så att du, vi och våra medarbetare kan leverera bästa tänkbara service. I rollen igår också löpande kontakt med medarbetare, att bistå vid introduktions- och fortsättningsutbildningar samt att kunna bidra med pepp till medarbetare när det krävs.

Du har hög social kompetens med förmåga att lyssna in och notera våra restaurangkunders behov och önskningar – oavsett det gäller vid sjukfrånvaro en tidig morgon eller att boka personal till en större bankett. Vi ser gärna att du själv också sitter på ett bra nätverk inom restaurangbranschen. Du kommer att ingå i och vara något av spindeln i nätet i ett glatt och kompetent gäng.

Vi förutsätter att du har körkort och gärna tillgång till egen bil samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid (fr o m 10 oktober och t o m 1 september 2016) med möjlighet till förlängning eller fortsatt annan tjänst för rätt person. Arbetet är på rullande schema och fördelat mellan dag och kvällstid, vid vissa tillfällen ute hos kund.

Välkommen med din ansökan som du skickar till jobba@fourservice.se

Om Four Service:
Vi startade Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Idag, 26 år senare är vi en av
Sveriges mest meriterade och kompletta samarbetspartner för personaluthyrning, chefsrekrytering och verksamhetskonsulter till hotell- och restaurangbranschen. Läs mer om oss på fourservice.se.