Arbeta för Four Service

Varför Four Service?
Vi som arbetar på kontoret har själva en bakgrund i restaurangbranschen. Vi vet hur det fungerar, hur man löser problem, och tar tillvara de fantastiska chanser som finns. Om du söker en arbetsgivare som är personlig, fokuserad på kvalitet och utveckling, och som verkligen bryr sig om dig, så har du hittat rätt.

Nöjda anställda stannar kvar och utvecklas, det lärde vi oss redan när vi startade Four Service 1989. Vi kan med stolthet säga att det är många som har arbetat hos oss i många år. Och om vill du gå vidare efter en tid hos oss på Four Service, så är du alltid välkommen tillbaka. Många av de som arbetar hos oss i dag är just återvändare – de kommer tillbaka till oss efter några år hos någon annan arbetsgivare.

Det finns flera starka anledningar till varför många väljer att arbeta för oss, som en av stjärnorna i vår personalpool:

  • du får maximal flexibilitet genom att du själv styr hur mycket du vill arbeta. En del vill arbeta på sidan om studier, andra vill jobba intensivt inför till exempel en resa.
  • du får stor variation på ditt arbete genom våra olika typer av uppdrag och kunder.
  • du får chansen att skapa nätverk, och lära känna många olika typer av människor, och verksamheter. Med oss får du en bra chans att bredda din kompetens.
  • sitt inte hemma och skicka ut ansökningar med i bästa fall en intervju som resultat – jobba hos oss, då kan du visa prov på vad du går för.
  • att kunder börjar med att hyra in personal för att sedan välja att erbjuda någon en anställning är vanligt. Vi ser positivt på det, och du är som sagt välkommen tillbaka till oss längre fram i livet.
  • hos oss får du möjlighet att arbeta dagtid. Eller bara helger, om du hellre vill det.
  • vi är en trygg arbetsgivare: vi har en seriös personalpolitik, vi lyssnar på dig, och uppmuntrar när det behövs.
  • vi premierar de som stannar kvar hos oss, och som gör ett extra bra jobb. Beroende på vad du arbetar med och hur länge du varit anställd kan vi kanske förse dig med en mobiltelefon, ett SL-kort, eller del i en bilpool.
  • vi satsar kontinuerligt på utbildning, vilket gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.
  • om du inte bor i Stockholm men gärna vill arbeta här, så hjälper vi dig till ett första boende.

Du börjar alltid med att skicka in en intresseanmälan till oss, enklast genom att e-posta till jobba@fourservice.se. Berätta för oss om vem du är, och varför du tror att du skulle passa in som en av stjärnorna i vår personalpool. Om vi känner att vi skulle passa ihop, så kallar vi dig till en intervju.

Om och när du blir en del av vår personalpool, så kontaktar vi dig fortlöpande med erbjudanden om uppdrag. I samband med varje bokning får du instruktioner om vad du ska göra, var kunden finns, när du ska vara på plats, och information om klädsel. Detta sammanfattas också i en bekräftelse.

Det är Four Service som är din arbetsgivare, inte restaurangen där du arbetar på uppdrag av oss. Vi håller ordning på alla papper, ser till att Skatteverket får sina pengar utan att du behöver fundera på det, att du får din lön på utsatt datum, och betalar ut semesterersättning till dig. Ordning och reda.