Det här är Four Service

Vi startade Sveriges första bemanningsföretag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Vi var först ut på en helt ny marknad, och arbetade hårt med att genomföra vår idé om kunnig och erfaren personal till dessa båda personalintensiva branscher.

I dag är vi stolta över att kunna ställa upp för dig som Sveriges mest erfarna och kompletta partner inom personaluthyrning, entreprenad, rekrytering, och konsultuppdrag. Alla våra tjänster är fortfarande skräddarsydda utifrån restaurang- och hotellbranschens speciella behov.

Tillfälliga behov, långvariga förbindelser

Våra nyckelord är desamma sedan starten: kvalitet, flexibilitet, och personlig service. Vår paroll är som alltid ”Tillfälliga behov, långvariga förbindelser.” Vi har själva en bakgrund i restaurangbranschen; vi vet vilka krav du ställer på personalen du behöver. Något vi och våra kunder har insett är hur viktigt det är att våga vara just personlig. Vi pratar ofta med våra uppdragsgivare, lyssnar med dig hur vår personal utför sitt arbete, och besöker arbetsplatserna. Ständig utveckling, alltid personligt.

Våra uppgifter skiftar efter behov 

Istället för de täta skott mellan avdelningar som ofta uppstår hos stora företag har vi valt en annan väg. Ingen av oss har bara en enda uppgift: den av oss som åker ut till dig för att berätta om våra tjänster sätter sig sedan i bokningen, eller följer upp redan utförda uppdrag. Bokningsproffset arbetar då och då ute hos dig, allt för att behålla skärpan som behövs för att göra ett riktigt bra jobb åt dig.

Kvalitet framför kvantitet

Vi ställer stora krav på de som vill arbeta hos oss. Vi ber hellre de som ännu inte är så erfarna att återkomma till oss när de skaffat sig mer arbetslivserfarenhet. Kvalitet framför kvantitet.

Sätt oss på prov, du med

Slå en signal, och låt oss tala om hur vi kan samarbeta, oavsett om det gäller en tillfällig lösning, eller om du vill inleda en långvarig förbindelse. Vi har en stor, stabil personalpool som vi ständigt fyller på med nya medarbetare, både de som är nya i branschen, och erfarna ”gamla rävar”.