(TILLSATT)/ Housekeeping Manager till hotell i vackra Abisko!

Vi söker en ansvarig för housekeeping för säsongsanställning på ett fantastiskt hotell i Abisko i nordvästra Lappland. Uppdraget sträcker sig från mitten av juni till slutet av september och är på heltid under perioden.

Tjänsten är en 50/50 mix mellan administrativt arbete och arbete ”hands on” i driften. Den administrativa delen går ut på bland annat planering, schemaläggning och inköp. Delen i driften handlar om arbete i tvättstuga, växtvård och städning av rum/stugor och allmänna utrymmen.

Som ansvarig för housekeeping på hotellet är du den samlande kraften på avdelningen för en grupp om 5–10 säsongsanställda, så vi söker efter någon med rutin från liknande uppdrag samt med dokumenterad erfarenhet från planering och arbetsledning.

På plats är det stora ytor att täcka på flera våningsplan och tjänsten innefattar en hel del bärande och lyftande, en god fysik krävs alltså för att klara hela sommarsäsongen.

Mycket meriterande om du tidigare arbetat i hotellsystemet Hotsoft 8. För att det ska fungera i denna internationella miljö behöver du förutom flytande svenska även behärska engelska i tal och skrift.

På plats arbetar du i nära relation till platschefen, som också är den som är din närmaste chef och den du rapporterar till.

Boende finns utan kostnad i direkt anslutning till arbetsplatsen. Om du inte vill ta egen bil upp till hotellet så finns det möjlighet att få tågbiljetter betalda till och från uppdraget. Du kommer vara anställd av oss på Four Service under hela uppdraget och arbeta som konsult på hotellet.

Självklart finns det mer att säga om detta spännande uppdrag men det tar vi när vi ses på en första intervju här hos oss på Arenavägen vid Globen i Stockholm, hur låter det?

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se Om du har några frågor så är det bara att slå oss en signal på 08-578 578 00.