Just nu! Kandidatbanken svämmar över!

Vi har efter den senaste tidens lyckade rekryteringar till våra kunder fått ett överskott av framförallt väldigt duktiga köksmästare, sous chefs,  F&B managers, restaurangchefer och hovmästare  i vår kandidatbank.

Därför kan vi nu lansera ett snabbare, smidigare och billigare rekryteringskoncept. Ett snabbspår helt enkelt – Four Service Express!

Vi ansvarar för de delar av rekryteringen som ni vill lägga på oss och ni betalar endast för de delarna. Det kan t.ex. handla om att vi gör arbetsplatsanalys och kandidaturval och du som kund sköter intervjuerna själv. Eller så vill du kanske sköta urvalet men släppa intervjuerna till oss? Vem som gör vad bestämmer vi tillsammans på ett första möte.

Självklart tar vi fortfarande hand om hela processen om det är det ni önskar. Vi vill med detta skapa en mer flexibel rekryteringstjänst och också korta ned ledtiden från annons till anställning.

Vi nås på 08-578 578 00 eller via order@fourservice.se om ni vill veta mer eller boka in ett möte för att diskutera ett rekryteringsbehov när det blir full fart framåt igen.