Kock som lagar god mat och gillar att vara dagens hjälte – se hit!

Vi söker självgående, yrkesvana kockar med erfarenhet från såväl krog- som konferenskök för fasta tjänster på heltid. Har du dessutom vana från skol- och/eller storkök finns det inga som blir gladare än vi.

Som bemanningskock är det lika viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt som det är att du ska fungera i en stor arbetsgrupp.

De allra flesta av våra uppdrag är dagtid på vardagar men det förekommer även vissa kvällar och helger, i vissa perioder mer än andra. Våra kunder behöver våra tjänster för att täcka upp vid arbetstoppar eller för att ersätta personal till exempel vid sjukskrivningar och föräldraledigheter.

När du går ut till våra kunder är du oftast dagens hjälte som är där för att rädda dagen. Ibland jobbar du bara ett pass hos en kund och ibland så stannar du på ett vikariat som kan sträcka sig över veckor, månader, år. Oavsett längd på uppdraget så är det vi på Four Service som är din arbetsgivare och dem som ombesörjer vidareutbildning, personalaktiviteter, semesterplanering o.s.v.

Ute hos kund är ingen dag den andra lik, du kommer få nöjet av att rotera mellan varm- och kallkök och ibland till och med bageri om du vill och kan. Det faktum att det är olika förutsättningar från dag till dag ställer krav på att du är flexibel, lyhörd och ibland ödmjuk inför att kunder vill ha det på sitt sätt.

Vi ser gärna att du:
• Har dokumenterad utbildning från restauranggymnasium eller annan motsvarande utbildning.
• Har kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
• Talar och läser svenska obehindrat
• Har god fysik, det är tunga lyft och ibland stora kök.
• Har körkort, har du dessutom tillgång till bil är det ett stort plus.

Tjänsten är på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Låter detta intressant för dig? Skicka då över antingen din CV eller en text där du berättar vad du gjort tidigare till jobba@fourservice.se

Tveka inte att kontakta oss på 08-578 578 03 om du har några frågor, vi ser fram emot att höra av dig.