Kock som vill ha ett tryggt och utvecklande jobb 2018?

Kom till oss…..

Four Service är familjeföretaget med de stora, roliga kunderna. Just nu söker vi efter två självständiga kockar/kallskänkor till våra uppdragsgivare i Stockholm. Du bör ha erfarenhet som á la carte-kock, och/eller kurs- och konferenskock. Ni kanske rent av är ett team som jobbat tillsammans, eller vill jobba ihop nu med samma arbetsgivare? Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från restaurangkök, samt treårig restaurang- och hotellskola.

Restaurangerna (våra kunder) har olika inriktningar. Det de har gemensamt är en mycket hög kvalitet på sin mat, och en seriös service ut mot gästerna. Du visar det också genom att alltid passa tiden, ha en hög arbetsmoral, tänka positivt, och vilja göra ditt bästa i köket. Någon som tycker om sitt jobb, helt enkelt. Som vi, ungefär.

Vi på Four Service är ett stort gäng med erfarna kockar och kallisar, som alla jobbar ute hos våra kunder. Vi på kontoret (alla med restaurangbakgrund) backar dig, och ser till att du hela tiden kommer ut på spännande, roliga, utmanande jobb. Vi är verkligen ett glatt gäng, och har väldigt kul ihop. Visst låter detta som något du skulle kunna tänka dig? Då har du hittat rätt! Heltid och rullande schema.

Bil och körkort är ett plus!

Vi hyr sedan 1989 ut och rekryterar duktiga medarbetare till hotell och restauranger i Sverige, alltid med kvalitet och omtanke som de viktigaste ledorden. Vi har mycket att erbjuda dig, Ring så berättar vi mer 08-578 578 01 eller lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Epost: jobba@fourservice.se