Kock som vill jobba mest i Söderort 2018?

Vi söker en lagspelande kock eller kallskänka som fortfarande vill utvecklas i sitt yrke….
För att klara detta jobb så krävs det att du är självständig lika mycket som att du kan jobba i ett team med flera i ett kök. Du har jobbat dig runt men känner att nu vill du gärna ha en fast tjänst med fast månads lön. Det får du här hos oss.

Du kommer att bli anställd här hos oss. Du bör ha minst 5-års arbetslivserfarenhet inom olika slags kök.. catering/kurs&konferens/ ala carte… Vi kommer att satsa på dig (olika kurser) om du är intresserad av att utvecklas inom ditt yrke …. Vi jobbar med olika skolor  där maten spelar självklart en mycket viktig roll. Här behöver vi dig, att du med inspiration och kunskap, med glädje är med och utvecklar skolmaten.

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Vi har mycket att erbjuda dig. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet www.fourservice.se. Vi träffas veckovis och pratas vid i telefon. Vi finns här för dig: hela tiden,  Som back-office.

Vill veta mer om tjänsten? Ring oss: 08-578 578 01, svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp. Ansökningar sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

E-post: jobba@fourservice.se