Kockar, se hit! Säsongsanställning tio minuter från Stureplan.

Vi söker nu ett helt gäng kockar som vill arbeta denna sommarsäsong åt oss ute på Djurgården hos en av våra fantastiska kunder. Tjänsterna är på heltid under perioden juni-september.

Sysslorna varierar mellan prepp, a la carte och buffématlagning, visst kallskänksarbete kan också förekomma. P.g.a. tjänstens variation i arbetsuppgifter ser vi därför att du som person verkligen uppskattar att ingen dag är den andra lik.
Även arbetstiden varierar mellan dags- och kvällspass, dock med tyngdpunkt på kvällar.

Det finns utmärkta kollektiva reselösningar precis utanför dörren till arbetsplatsen så det är inga problem att ta sig till och från jobbet oavsett var du bor.

Som matlagare ser vi att du är prestigelös och flexibel i din yrkesroll, kunna se det positiva i att blanda högt med lågt under en arbetsvecka.
För dig som är mer rutinerad av arbete i a la carte-miljöer finns det en möjlighet att du kan få arbeta i luckan under service.
För dig som inte är lika rutinerad säger vi bara grattis, under en sommar i denna kunds olika kök kommer du få lära dig otroligt mycket som du kommer ha användning av i ditt fortsatta yrkesliv.

Som anställd hos oss i sommar behöver du inte oroa dig över att schemat kommer kortas ned om det t.ex. skulle bli en regnig sommar. De timmar du är lovad och anställd på får du arbeta, punkt.

Vi ser fram emot din ansökan så vi får en chans att få träffa just dig på en intervju här hos på Four Service.
Ps. Som säsongsanställd hos oss på Four Service får du fri entré till alla konserter på en hyggligt känd nöjespark i Stockholm. Ds.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till: jobba@fourservice.se