Kockbiträde eller nyexaminerad kock? Eller köksbiträde som vill komma vidare?

Vi söker dig, som är nyexaminerad kock eller kallskänka. Eller dig som har jobbat länge som köksbiträde och vill utvecklas och lära dig mer inom köksyrket. Detta är ett unikt tillfälle för dig att knyta kontakter och att lära dig mer om hur t.ex. ett konferenskök fungerar eller hur det är att jobba på en a la carte krog.

Vi vill helst att du har någon form av utbildning inom restaurang och gärna lite praktisk erfarenhet från a la carte, festvåning eller husmanskost på någon nivå.

Vi söker dig som älskar att laga mat och inte tycker att något arbetsmoment på arbetsplatsen är oviktigt. Vidare ska du ha stor yrkesstolthet och en vilja att utvecklas inom branschen.

Du kommer att få gå runt hos flera olika kunder, allt för att öka  din arbetslivserfarenhet. Alla kök är olika och med olika tempon och förutsättningar. I denna tjänst kommer du få känna på pulsen både i det varma och kalla köket.

* Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Våra kunder finns i hela Storstockholm och är stora företagsrestauranger med intilliggande direktions-och gästmatsalar, kurs/konferensanläggningar, ambassader, restauranger, cateringföretag, hotell, båtar
och festvåningar.

Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 01. Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

På grund av det höga antalet ansökningar svarar vi ej på mail. Är du rätt person för denna tjänst ringer vi upp dig.

Maila din ansökan till jobba@fourservice.se  , hoppas vi hörs!