Nyhet på menyn: Matinspiratörer för skola

Låt oss inspirera i köket 

 Vi vill väcka nyfikenhet och matlust hos barn och vuxna och tillsammans förvandla skolmatsalen till en trivsam restaurang med yrkeskockar som motor till förvandlingen

FOUR SERVICE har bemannat restaurangbranschen med engagerade proffs i över 30 år. Gör som flera skolor redan gjort anlita en av våra matinspiratörer!

Måltiden har i alla tider samlat och förenat oss och idag är det extra viktigt för många barn att få en stund på dagen att gå ner i varv och njuta av god och bra mat i en trygg och trivsam miljö.

Att driva ett skolkök är en komplicerad ekvation. Till skillnad från den vanliga restaurangbranschen där man har möjligheten att nischa sin meny så har skolköket många faktorer att ta hänsyn till – etiska, religiösa, kulturella, ekonomiska och allt ska rymmas i ett miljövänligt tänk. Vi är också mer medvetna idag vad vi och våra barn äter och ställer därför höga krav på våra skolkök och när de gör ett bra jobb så är det något som hörs och uppmärksammas – barn är alltid våra mest ärliga och pratglada kritiker.

Idén med Four Service Matinspiratörer föddes efter den positiva och glädjande feedback vi fick från skolor och matsal där våra duktiga kockar och köksmästare varit på tillfälliga bemanningsuppdrag. Förutom att fylla en nödvändig funktion som skickliga matlagare så boostades köket med tips och idéer direkt hämtade från restaurangbranschen – allt från att trolla med råvaror till att hålla en effektiv hushållsbudget och i många fall få pengar över till att göra det där lilla extra som är så viktigt. Yrkesstoltheten ökade och lusten väcktes att involvera och kommunicera med sina unga och viktiga gäster och det har resulterat i många positiva ringar på vattnet.

Möt vår skickliga köksmästare Patrick som är en av våra passionerade matinspiratörer – läs om hans tankar kring ett viktigt arbete HÄR.

Och slå oss en signal redan idag på 08-578 578 00 så berättar vi mer om inspiration och matglädje och om övriga tjänster som vi har på menyn 🙂

Vi ser fram emot att höra av er!