Rekrytering av restaurangproffs & Hyr först – anställ sedan

Utnyttja vår tusentalskompetens
Vi har gjort fler rekryteringar än vad vi kan räkna till sedan starten 1989 … Med tusentalet lyckade resultat till vår egen personalpool har vi blivit kända som något av proffs på att rekrytera riktigt duktiga människor till restaurang och hotell. Därför tar flera av våra kunder hjälp av oss även när det gäller att hitta personal att anställa till deras egen verksamhet.

Vad kostar det?
Du betalar alltid en fast summa för ett rekryteringsuppdrag. Priset varierar beroende på kravnivån, eventuell annonsering i vårt nätverk eller i extern media samt om ni vill att vi ska ta hand om hela rekryteringsprocessen eller bara delar av den.

När det bara säger “klick!”
Vid många tillfällen så börjar det, som slutar som en rekrytering, med ett bemanningsuppdrag. Det kan vara så att under tiden som vår konsult är på plats så dyker det upp en vakans och ibland känner kunden att matchningen är för bra för att säga hej då till.

Vid ett sådant tillfälle kickar vårt koncept “Hyr först – anställ sedan” in. Förenklat så fungerar det så att om vår medarbetare känner likadant som kunden så tar vi fram en tidrymd som personen ska förbli uthyrd under innan hen går över i anställning hos kunden. Hur lång tid beror på en rad faktorer, bl.a. uppsägningstid och hur länge vår medarbetare redan varit uthyrd hos kunden.

Ring oss på 08-578 578 00, så ger vi dig nyckeln till framgång och berättar mer om våra rekryteringskoncept. Du kan också e-posta till order@fourservice.se.