Rutinerad serveringspersonal för säsongsanställning till Abisko (Januari till April)

Vi letar efter rutinerad serveringspersonal till vår kund Abisko Turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn året om för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen.

Restaurangen serverar frukost, lunchbuffé samt en trerätters meny i matsalen. Under norrskenssäsongen serveras dessutom middagar i en satellitmatsal högst uppe på berget Nuolja i vad som kallas Aurora Sky Station.

Hit till Abisko söker vi nu efter serveringspersonal som vill jobba heltid från början av januari till slutet av april. Under denna period är du anställd av oss på Four Service och arbetar som konsult på plats.

Du bör älska mötet med gäster från hela världen och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass. Du kommer arbeta med en del yngre förmågor som du kommer få ta under dina vingar och visa allt du kan. Du kommer på många sätt fungera som ett ankare i matsalen som andra i personalen vänder sig till för tips och råd. Detta ställer krav på dig att du måste vara pedagogisk och generös, även i de lite mer stressiga lägena.

Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från arbete i a la carte-matsalar med dig i ryggsäcken. Har du dessutom dokumenterad erfarenhet från arbetsledning under service är det meriterande.
Då det är många utländska gäster på hotellet ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Tjänsten är på heltid i perioden på ett schema som rullar över dag/kväll och vardag/helg.

Fri kost, logi och betalda resor upp/ned kommer med tjänsten. Personalboende finns i direkt anslutning till anläggningen. Självklart finns det så mycket mer att berätta om tjänsten med det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det?

Läs gärna mer om anläggningen på: www.svenskaturistforeningen.se/abisko

Sök tjänsten genom att maila CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se, märk din ansökan ”Abisko”. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00. Vi ser fram emot att få träffa dig här hos på Arenavägen 45 vid Globen i Stockholm alternativt på ett videomöte!