Så här går det till

Med vår långa tid i branschen är vi en trygg bemanningspartner, vi rekryterar rätt personer till dig, och kan entreprenad. Här är en kort introduktion av hur det går till när du väljer att arbeta tillsammans med oss för att lösa dina personalbehov.

Krav
Du behöver inte skriva några avtal med oss för att få hjälp med personal. Du behöver heller inte ha varit kund tidigare.

Behov
Dyker ditt personalbehov upp som en blixt från en klar himmel? Ring oss, så klarar vi av det per telefon. Om det gäller personal för en längre tid, eller återkommande evenemang, så gör vi en kravprofil tillsammans med dig. I den listar vi dina önskemål om erfarenhet, personlighet, ålder, och annat du ser som viktigt för den personal du söker. Någon av våra säljare kommer ut och ser hur det ser ut i just ditt kök och matsal. Med det som grund skapar vi en skräddarsydd lösning för just dina behov.

Sökning
När vi har din kravprofil söker vi i våra listor med hundratals köks- och serviceproffs, baserat på dina önskemål och krav. De som matchar kravprofilen får en förfrågan på uppdraget.

Lösning
Så snart vi hittat lämpliga personer återkommer vi till dig med besked och/eller presenterar flera alternativ.

Bekräftelse
När du accepterat vårt/våra förslag skickar vi en bekräftelse till dig, och till den/de som ska arbeta hos dig.

Genomförande
Den/de som ska arbeta hos dig kommer till arbetsplatsen på överenskommen tid, och genomför arbetet. De rapporterar sedan arbetad tid till vår bokningspersonal på huvudkontoret.

Faktura
Efter genomfört uppdrag skickar vi en faktura till dig på de arbetade timmarna.

Priser
Våra priser inkluderar hela personalkostnaden, det vill säga avtalsenlig lön, skatt, sociala avgifter, och försäkringar. I timpriset ingår också all vår service, som bokning, support, och fakturering. Alltså ett timpris, inga andra avgifter. Inga konstigheter, inget krångel.

Avtal och försäkringar
Vi håller oss ständigt uppdaterade på och följer all relevant lagstiftning samt kollektivavtal. Vi är sedan 1989 medlemmar i Visita (tidigare SHR), vår arbetsgivareorganisation som i sin tur tecknar kollektivavtal med HRF och Unionen. Våra medarbetare är fullt försäkrade mot till exempel olycksfall och arbetsskador.