(TILLSATT)/ Souschef till konferenshotell 17 min från T-centralen

I samarbete med vår kund Welcome Hotel / Lasse Maja Wärdshus i Barkarby är vi på Four Service nu ute och letar efter en yrkesvan och inspirerad souschef.

Vi söker dig som uppskattar variation i ditt arbete. Här kommer du i ditt rullande schema arbeta både med á la carte, dagens lunch, brödbakning, bröllopsfester, julbord, konferenser och massa annat roligt och utmanande.

Som souschef kommer du fungera som kökschefens högra hand i den dagliga driften och vid tillfällen arbetsleda en köksstab om 3-4 medarbetare.

I och med variationen på arbetsuppgifter letar vi efter dig som har en bredd i ditt kulinariska kunnande. Tidigare erfarenhet från hotell eller konferens är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är yrkesskicklig, branschstolt samt har ett brinnande intresse för ditt hantverk och känner dig trygg i ditt ledarskap.

Som sous chef på Welcome Hotel / Lasse Maja Wärdshus kommer du ingå i ett team där alla har sina tydliga arbetsbeskrivningar men också vet och förstår hur viktigt det är att hjälpas åt där det behövs mest för stunden, oavsett titel eller ansvarsområde.

Vidare ser vi att du som söker har en positiv grundattityd och besitter förmågan att skapa trivsel och en inspirerande arbetsmiljö runt omkring dig.
Du får möjlighet (och förväntas) att sätta din prägel på menyer och koncept på plats, vilket vi tror passar dig som är innovativ och nyskapande i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med ett schema som rullar över dagspass/kvällspass och vardagar/helger, dock med tyngdpunkt på vardagar.
Individuell lönesättning och tillträde efter överenskommelse. Med tjänsten kommer även generösa förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och spännande personalresor.

Självklart finns det så mycket mer att säga om denna fantastiska tjänst men det tar vi när vi ses på en intervju, eller hur?
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se, märk din ansökan med ”Lasse Maja”. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00.

Wärdshuset Lasse Maja har ända sedan 1671 varit ett vattenhål för törstiga och hungriga restauranggäster som befunnit sig i krokarna. Intilliggande Welcome Hotel har 158 inbjudande och moderna rum för både affärs- och privatgäster. I hotellets Bistro serveras luncher, middagar och bruncher av högsta kvalitet till både boende på hotellet och externa besökare. Nytt från 2019 är att Welcome Hotel Barkarby nu även erbjuder ett lyxigt spa till sina gäster.