Spiskockar, se hit!

Vi på Four Service växer oss allt starkare inom krogsektorn och behöver fylla på vår stab med fler matlagare som vill arbeta runt om i Stockholmsområdet. Vi söker både dig som är ute efter en fastare tjänst och dig som vill fylla på ditt schema med lite extratimmar då och då.

Är du mest van vid att stå på spis på en krog men är nyfiken att prova på att arbeta i ett konferenskök eller på en personalrestaurang (och kanske till och med i ett skolkök) så är du verkligen den vi vill komma i kontakt med! Vi arbetar brett över branschens alla genres och lagar mat åt våra kunder där det behövs helt enkelt.

Vi är intresserade av att komma i kontakt både med dig som titulerar dig själv som en ung ”rising star” och dig som anser dig vara rutinerad och ”gammal i gamet”.

Som anställd hos Four Service kan du känna dig trygg med att lönen är rätt och betalas ut i tid, att du är försäkrad under dina arbetspass (inklusive under resan till och från arbetsplatsen) samt att du ingår i en organisation som i alla lägen har ditt bästa framför ögonen.

Om detta låter intressant och du vill prata vidare med oss så börja med att skicka in ett CV samt några rader om dig själv till jobba@fourservice.se. Vi börjar där, vart det slutar bestämmer vi tillsammans!

Är det något du undrar över så är det bara att slå oss en signal på 08-578 578 00 så ska vi försöka svara på dina frågor efter bästa förmåga.

Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga.