Sveriges första bemanningsföretag söker kockar!

Har du tröttnat på att slita vid spisen varje kväll och helg? Kanske blir det ett par långpannor för mycket i månaden? Då tror vi att vi har något att erbjuda dig!

Vi söker nu två självständiga kockar/kallskänkor till våra kunder i Stockholm. Du bör ha erfarenhet av både storkök och hotell/konferenskök. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Som bemanningskock handlar det mycket om att vara flexibel och öppen för nya intryck då ingen arbetsplats är den andra lik. Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning.  Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock men i olika kök.

Du har:

  • Dokumenterad utbildning från restaurangskola eller motsvarande kunskap från att ha arbetat några år i yrket.
  • Kunskaper i livsmedelshygien, HACCP och specialkost.
  • Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.
  • Ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister att uppvisa. (Vi kan hjälpa till att beställa ett sådant)

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst erbjuder vi stimulerande uppdrag hos våra kunder i branschens alla olika grenar. Vi genomför personalevents och vi jobbar mycket med att vidareutbilda alla våra kockar som vill fortsätta sitt lärande.  

Vi jobbar stenhårt på att du ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och träffar här på kontoret vid Globen.

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 00. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se
Vi hörs!