Vår Gård i Saltsjöbaden har en ny restaurangchef!

Sedan några veckor tillbaka arbetar Henrik på den vackra konferensanläggningen Vår Gård i Saltsjöbaden.

Hur kommer det sig att han arbetar just där? Jo, för att Vår Gårds VD Kadi Upmark fick höra talas om Four Service trygghet och seriositet och därför valde hon oss för att sköta rekryteringen från början till slut.

En lockande annons, många intervjuer och ett gäng drivkraftsanalyser senare stod det klart, utan tvekan, att Henrik var rätt person för jobbet.

Så här efter avslutad process med alla papper skrivna mellan Henrik och Vår Gård bad vi Kadi berätta hur hon upplevde samarbetet och detta är vad hon sa:

-” Allt gick så otroligt smidigt med en snabb uppstart av rekryteringen. Det faktum att vi hade Four Service Kundansvarige som bollplank hela tiden gjorde att vi var ständigt uppdaterade och kunde därför känna oss trygga i processen, det i sin tur gjorde att vi kunde ägna oss åt vår dagliga drift och lägga rekryteringsärendet åt sidan. Four Service Kundansvarige var på plats hos oss minst en gång i veckan för att presentera uppdateringar och sedan för att presentera Henrik.

Vi tvekade inte en enda gång under processen på huruvida Four Service skulle lyckas med uppdraget eller ej, det kändes som givet att detta skulle bli bra.  

Sammanfattningsvis: Ett fantastiskt samarbete!  Four Service är verkligen ett bra företag att ha att göra med. Det har varit ett nöje att samarbeta med Four Service. Jag kommer inte tveka att rekommendera dem till andra som är ute efter att rekrytera till sina restauranger ”
                                                                           Kadi Upmark, VD på Vår Gård Saltsjöbaden

Vi från vår sida tackar Vår Gård för ett mycket bra samarbete, det var vårt nöje att få hjälpa till.

Nu önskar vi Henrik, Kadi och alla andra på anläggningen ett stort lycka till i framtiden.