Vem vill ha en riktigt bra fast anställning som kock? Du?

Kanske har du tröttnat på att jobba krogen? Vill jobba främst dagtid, slippa långpannor fler gånger i veckan och vara ledig de flesta helger? Då har vi jobbet för dig.

Four Service är familjeföretaget med de stora, roliga kunderna. Just nu söker vi två flexibla kockar som även känner sig bekväma i det kalla köket. Du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du brinner för att ge gästen en fantastisk smakupplevelse och vill fortfarande utvecklas i din yrkesroll.  Du är en lagspelare som gärna delar med sig av din kunskap, samtidigt som det är viktigt att du känner dig trygg i att arbeta självständig.

Du kommer at vara anställd hos oss men arbeta ute hos våra kunder, som är allt ifrån skolor och personalrestauranger till cateringföretag och kurs & konferensgårdar.

Four Service är ett stort gäng med erfarna kockar och kallskänkor, som alla jobbar ute hos våra kunder. Vi på kontoret (alla med restaurangbakgrund) backar dig, och ser till att du hela tiden kommer ut på spännande, roliga, utmanande jobb. Vi är verkligen ett glatt gäng, och har väldigt kul ihop. Visst låter detta som något du skulle kunna tänka dig? Då har du hittat rätt! Heltid och rullande schema.

Bil och körkort är ett plus!

Vi hyr sedan 1989 ut och rekryterar duktiga medarbetare till hotell och restauranger i Sverige, alltid med kvalitet och omtanke som de viktigaste ledorden. Vi har mycket att erbjuda dig, Ring så berättar vi mer 08-578 578 01 eller lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Epost: jobba@fourservice.se