(TILLSATT)/ Vi har en stol ledig på kontoret till ett restaurangproffs!

Vi söker nu till vårt kontor en ny färgstark medarbetare. En bokare/innesäljare med det lilla extra.

En person som har förmågan att få våra kunder (restauranger/hotell/kurs-konferensgårdar m.fl.) att känna sig lugna och trygga i samma ögonblick som vi svarar i telefon och tar emot deras order.

Du är en person som är lösningsorienterad, som hela tiden ser möjligheter att hjälpa våra kunder samt ringa till våra fantastiska medarbetare och boka ut dem på jobb. Tidig morgon som sen kväll. Om det krisar sig riktigt kan du vid tillfällen behöva åka ut på ett uppdrag för att hjälpa våra kunder.

Du måste ha hög social kompetens med förmågan att lyssna av och förstå vad restaurangerna/ hotellen behöver när dem ringer in till oss, oavsett om deras behov är här och nu eller ett planerat behov längre fram. Du ska även vara lyhörd och kunna läsa av vår personal i samband med att du bokar in dem på jobb eller gör uppföljningar.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med ett kul gäng som har högt i tak. Du kommer i denna tjänsten att vara som spindeln i nätet och arbeta med flera olika sysslor, ibland samtidigt.

I vissa perioder är det stressigt och full fart framåt och i andra perioder mer administrativt och systematiskt, vi ser gärna att du uppskattar att arbeta i både tillstånden.

Ett krav är att du har arbetat några år “hands on” inom någon del av hotell- & restaurangbranschen tidigare. Hur det fungerar att jobba på ett bemannings- och rekryteringsföretag är något vi kommer att lära dig på plats. Vi fäster alltså störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, fler språk är alltid välkommet. Du bör ha datorvana och grundläggande kunskaper i Word och Excel.

Vi ser gärna att du har vana ifrån hantering av sociala medier då detta är ett område där vår närvaro kommer växa framöver.

Fast tjänst där schemat är förlagt till största delen vardagar, dagtid men i perioder förekommer även kvällar och helger.

Körkort är ett måste och tillgång till egen bil ett plus.

Skicka din ansökan redan i dag med CV och personligt brev till: jobba@fourservice.se. Vi ser mycket fram emot att träffa dig på en första intervju!

Om Four Service:
Vi var först ut på marknaden när vi startade 1989. Idag, 30 år senare är vi en av
Sveriges mest kompletta och välorganiserade samarbetspartner för
personalbemanning, rekrytering och verksamhetskonsultering inom
hotell- och restaurangbranschen.