(TILLSATT)/Vi rekryterar en nyfiken köksmästare till en prickfri konferensanläggning i Åkersberga

Vi på Four Service har fått i uppdrag av Skåvsjöholm Konferens & Möten i Åkersberga att sköta rekryteringen av en köksmästare till deras fantastiska kök. Ett spännande uppdrag vi ser mycket fram emot att få ta hand om!

Vi söker dig som har ett modernt sätt att se på ditt yrke och som gärna använder alla tekniker du har i ryggsäcken, du som ser möjligheten att förädla en till synes enkel råvara till något alldeles fantastiskt.

På Skåvsjöholm står råvarorna i centrum och allt som serveras är genuint och äkta, från ax till limpa. Köket arbetar efter råvarusäsong med närproducerat och KRAV-märkt i största möjliga mån. Eftersom anläggningen står på strandkanten och skärgården genomsyrar miljön är fisk ett naturligt val av råvara i detta helt nyrenoverade kök.

Vi tänker att du som söker kanske idag är sous chef eller 1:e kock och känner att det är dags att ta ett kliv i karriären, eller så arbetar du redan nu som köksmästare och känner att du vill komma till en arbetsplats där nyfikenhet, tekniskt kunnande och en stor portion kärlek till spisen får dig att varje dag sporras till nya stordåd. Din ålder spelar ingen roll, det är kompetens och utveckling vi söker!

Som ledare i detta kök ska du vara trygg, stabil och ha en talang för att entusiasmera dina medarbetare till att ständigt vilja utvecklas och få gänget på plats att ibland våga utmana sig själv.

Under normala konferensförhållanden så serverar köket omkring 150 lunch och 80 middag på vardagar. Utöver dessa måltider så producerar köket även härliga frukostar och lyxigt fika.

Arbetet är till stora delar förlagt till vardagar med en mix av kvälls- och dagspass men vissa helger förekommer naturligtvis också. Skåvsjöholm håller stängt över jul- och nyår, långhelger samt över en stor del av sommaren vilket gör att det i perioder blir mycket jobb men att det sedan belönas med längre sammanhängande ledighet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett måste.

Med en stabil ägare till Skåvsjöholm får du en trygg arbetsgivare och alla försäkringar och förmåner som du enligt kollektivavtalet har rätt till. Provanställning tillämpas.

Lönesättningen är individuell och baseras helt på din kompetens och på dina tidigare erfarenheter. Tänkt tillträde är 1/2 2021.

Låter detta som jobbet för dig? Maila då in din CV samt ett personligt brev till jobba@fourservice.se, har du några frågor så är du välkommen att kontakta Fabian Davis på 08-578 578 09.

Vill du läsa mer om Skåvsjöholm gör du det på www.skavsjoholm.se, all kontakt gällande tjänsten och rekryteringen sker dock via oss på Four Service.

Vi ser fram emot att få träffa dig på en första intervju hos oss på Arenavägen vid Globen och då få berätta mer om denna 60-talspärla till anläggning och dess spännande drift.