Vi skapar kandidatbank.

Vi söker kockar och köksmästare som inte vill byta jobb just nu!

Men som är nyfikna på vad det finns för erbjudande där ute. Med våra 29 år av bemanning och rekrytering till hotell- och restaurangbranschen vet vi att nytt år betyder nya möjligheter till nya spännande anställningar.

Därför vill vi komma i kontakt med dig som är nöjd där du är för stunden men vill bli kontaktad med rekryteringsförfrågningar när vi får in uppdrag som matchar din profil. När en sådan förfrågan kan komma som passar just dig är svårt att säga, kanske imorgon? Eller lagom till efter sommarsemestern? Det viktiga är att när ditt drömjobb dyker upp så behöver vi inte leta efter dig då ditt CV redan finns här hos oss.

Kontakta oss på 08-578 578 01 eller på jobba@fourservice.se så bokar vi upp ett möte där du får berätta vad du söker i en eventuellt ny anställning.

Four Service hyr sedan 1989 ut och rekryterar duktiga medarbetare till hotell och restauranger i Sverige, alltid med kvalitet och omtanke som de viktigaste ledorden. Vi har mycket att erbjuda dig, och vill du veta mer om oss som företag besök www.fourservice.se. Hoppas vi hörs!