(TILLSATT)/ Vi söker en hovmästare som vill hamna högst upp!

En av våra kunder ända uppe i lappländska fjällen behöver förstärkning i matsalen av en duktig och yrkesvan hovmästare med start från så fort som möjligt och två månader framåt.

Arbetet är förlagt till ett välbesökt turisthotell med gäster från hela världen och med bländande vackra omgivningar. På restaurangen serveras frukost och lunch från buffé och på kvällstid erbjuds det läckerheter från en lokalt förankrad a la carte-meny till de boende på hotellet.

Vi söker dig som har vana ifrån att arbetsleda, planera och ge service i absoluta toppklass.

Du kommer bo i anslutning till arbetsplatsen och ha direkt närhet till både fjäll och sjöar som är dina att utforska på lediga dagar. Området erbjuder fantastiska möjligheter för fiske, vandring, mountainbiking men framförallt erbjuds det möjlighet till total avslappning för dig som kanske tillfälligt fått nog av storstadsstressen och bara vill vara dig själv för en liten stund…?

God lön och schyssta villkor hör till tjänsten samt fritt boende och resor upp och ned. Under hela perioden kommer du vara anställd av oss på Four Service och agera som konsult uppe hos kunden.
Det finns så klart mycket mer att berätta om denna spännande tjänst men det tar vi när vi hörs och ses på intervju, hur låter det?

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till jobba@fourservice.se Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-578 578 00.