Vi söker en KOCK som vill lämna stan!

På uppdrag av Två Skyttlar rekryterar vi nu årets hittills mest attraktiva tjänst.

Två Skyttlar ligger i Örby och är en av Västsveriges ledande konferensanläggningar med gäster från när och fjärran. Två skyttlar själva säger att de ligger ”mitt i” och syftar då på närheten till bl.a. Göteborg, Borås och Varberg samt till Landvetters flygplats.

Nu söker de alltså efter en ny driven kollega till sitt kök på heltid, tills vidare. Ett kök där all mat lagas från grunden på ekologiska och lokala råvaror tillsammans med en köksmästare som hela tiden utmanar sig själv i att hitta de allra bästa av säsongens råvaror för att sedan skapa en matupplevelse utöver det vanliga för Två Skyttlars gäster.

I tjänsten ingår både varm- och kallkök, luncher, konferensmiddagar, a la carte, bröllopsfester och julbord. Ingen dag är den andra lik med andra ord! Du som vinner denna tjänst på Två skyttlar kommer få ett rullande schema där dags- och kvällspass fördelas lika under veckan. Även arbete ungefär var tredje lördag.

För att passa in i det härliga gänget på plats ska du ha ett genuint intresse för mat och dryck samt vara öppen, flexibel, nyfiken på branschtrender och sist men inte minst uppskatta att vara en del av ett team som hela tiden vill uppåt och framåt.

I tjänsten finns möjligheter till personlig utveckling och vidareutbildningar inom yrkesområdet.

Individuell lönesättning baserat på ålder och tidigare erfarenhet.

Boende finns att hyra i direkt anslutning till arbetsplatsen. Körkort och tillgång till egen bil är ett måste då Två Skyttlar ligger där det ligger, vackert omgivet av skog, sjö och ängar.

Välkommen att söka tjänsten på jobba@fourservice.se med CV samt ett personligt brev. Frågor vänder du till Personalansvarig Elin Ekman på 08-578 578 01.