(TILLSATT)/ Vi söker en Restaurangchef till STF Abisko Turiststation

I samarbete med vår kund STF (Svenska turistföreningen) rekryterar vi nu en restaurangchef till Abisko turiststation vid Torneträsk i Lappland. Hit kommer gäster från världens alla hörn för att uppleva midnattssol, norrsken, vandring, skidåkning och omgivningar som inte går att finna någon annanstans i världen.

Gästerna bor bekvämt i hotelldelen, vandrarhemmet eller i stugor som ligger i direkt anslutning till anläggningen. De boende och ätande på anläggningen är från väldigt skilda målgrupper, allt från barnfamiljen till den traditionella fjällvandraren till den välbeställda turisten från andra sidan jordklotet som vill uppleva norrskenet.

Restaurangen serverar frukost, lunchbuffé samt en trerätters meny i matsalen. Under norrskenssäsongen serveras dessutom middagar i en satellitmatsal högst uppe på berget Nuolja i vad som kallas Aurora Sky Station.

Nu söker alltså Abisko turiststation efter en rutinerad och engagerad restaurangchef för en fast anställning på heltid.
Som restaurangchef här arbetar du hands on i driften och därför bör du älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass. Du kommer leda och inspirera såväl yngre förmågor på säsongsjobb som mer rutinerad serveringspersonal. Du rapporterar till anläggningens platschef.

Arbetsuppgifter:
• Övergripande ansvara för den operativa driften av all restaurangverksamhet.
• Fördela arbetet och säkerställa att rutiner efterföljs.
• Delta i det dagliga arbetet i restaurangen.
• Tillsammans med köksmästare ansvara för menyer.
• Aktivt arbeta för merförsäljning.
• Ansvara för inköp till restaurangen.
• Inventering.
• Personalansvar över ca 12 personer inkl. schemaläggning, uppföljning av timmar, rekrytering.

Då det är många utländska gäster på hotellet ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Boende finns i anslutning till anläggningen. God lön och fina förmåner kommer med tjänsten.

Självklart finns det så mycket mer att berätta om tjänsten med det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det?

Läs gärna mer om anläggningen på: www.svenskaturistforeningen.se/abisko

Sök tjänsten genom att maila CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se, märk din ansökan ”Abisko”. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-578 578 00. Vi ser fram emot att få träffa dig här hos på Arenavägen 45 vid Globen i Stockholm!